12:12 07.10.2017

Чоловік постраждав унаслідок вибуху газу у київській квартирі

1 хв читати

У Дніпровському районі Києва в багатоповерховому будинку через витік газу стався вибух, унаслідок якого постраждав 55-річний киянин.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції м. Києва на сторінці в соцмережі "Фейсбук", повідомлення, що на вул. Бучми стався вибух і горить квартира, надійшло до чергової частини поліції близько 21:30 п'ятниці.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, працівники пожежної охорони, медики.

"По прибутті на місце правоохоронці з'ясували: вранці за цією адресою сусіди почули запах газу і викликали аварійну службу. Працівники служби газу відключили будинок від газопостачання через аварійний стан газової плити. Однак, як зізнався сам господар, він самостійно зірвав газовий вентиль і підключився до газопостачання, внаслідок чого стався вибух", – йдеться в повідомленні.

Унаслідок вибуху газоповітряної суміші в приміщенні пошкоджені вікно, стіни, газова плита, меблі на кухні. Крім самої квартири, інших пошкоджень будівлі немає.

"Господаря квартири з опіками голови та руки доставили в лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу. За свідченнями сусідів, вони давно скаржаться на чоловіка, тому що він нібито поводиться неадекватно", – йдеться в повідомленні поліції.

Ця подія зареєстрована в Журналі обліку заяв та повідомлень про вчинення правопорушень. Поліцейські опрацьовують зібрані матеріали і визначаються з правовою кваліфікацією події.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА