13:30 07.10.2017

Поліція Данії виявила частини тіла зниклої на підводному човні журналістки зі Швеції

1 хв читати

Правоохоронні органи Данії заявили про знайдення частин тіла шведської журналістки Кім Валль, яка вирушила в плавання з конструктором саморобного підводного човна Петером Мадсеном, повідомляє в суботу телеканал "Скай ньюс".

За словами представника поліції Йенса Моллера Йенсена, напередодні поліція знайшла два пакети, в одному з яких були речі журналістки, в іншому – голова і ноги. Експертиза останків встановила, що ці частини тіла належали саме їй.

Наприкінці серпня тіло К.Валль без голови, рук і ніг було виявлено в морі поблизу Копенгагена. До тіла був прикріплений метал, певно, з метою, щоб останки пішли на дно.

Про зникнення 30-річної К.Валль стало відомо 11 серпня. Журналістка провела інтерв'ю з П.Мадсеном на борту підводного човна в Копенгагені, після чого так і не повернулася додому.

У вбивстві журналістки підозрюють винахідника підводного човна "Наутілус" П.Мадсена. Під час допиту він розповів, що причиною загибелі К.Валль став нещасний випадок на саморобній субмарині, після чого він скинув тіло жінки в море.

До цього П.Мадсен давав інші свідчення, заявивши, що після інтерв'ю висадив журналістку в Копенгагені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА