21:39 08.10.2017

Вертоліт розбився в Латвії під час ралі "Лієпая", одна людина загинула, троє постраждали

1 хв читати

У Латвії під час ралі "Лієпая" зазнав катастрофи цивільний вертоліт, одна людина загинула, ще троє дістали поранень, повідомили в неділю агентству BNS в Службі невідкладної медичної допомоги (СНМП).

Один із постраждалих дістав травм, двоє інших поранені і перебувають без свідомості, заявила прес-секретар СНМП Ілзе Букша.

Тим часом, представник Державної пожежорятувальної служби Інта Палкавнієце повідомила агентству, що рятувальники виїхали на місце події о 13.14. На місці події вони витягли з вертольота чотирьох людей і передали їх медикам.

Як повідомила радіостанція "Kurzemes radio", вертоліт впав під час зльоту.

У свою чергу, як заявив представник "RA Events" Яніс Унбедахтс, подія сталася під час ралі "Лієпая". Вертоліт впав неподалік фінішу 11-ї швидкісної ділянки, тому її закрили, зазначив Я.Унбедахтс.

За свідченнями очевидців, вертоліт впав на зоране поле приблизно за 10-20 метрів від дороги. Його корпус після падіння сильно понівечений.

Судячи з фотознімків, зроблених на місці події, це міг бути чотиримісний гелікоптер "Robinson R44". У Латвійському реєстрі повітряних суден цивільної авіації числяться кілька таких вертольотів, всі вони випущені не раніше 2006 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА