09:19 09.10.2017

У Львівській області шестеро осіб отруїлися грибами, всіх госпіталізовано, люди у вкрай важкому стані

1 хв читати
У Львівській області шестеро осіб отруїлися грибами, всіх госпіталізовано, люди у вкрай важкому стані

Шестеро жителів Радехова і Жидачівського району Львівської області отруїлися грибами. Всі постраждалі були госпіталізовані і перебувають у вкрай важкому стані, повідомило інтернет-видання ZAXID.NET.

"Львівські медики зараз борються за життя шести осіб, зокрема 15-річного підлітка, які, ймовірно, отруїлися блідими поганками. П'ятеро постраждалих, зокрема цілу родину з трьох осіб, привезли до Львова з Радехова. В реанімацію також потрапив і житель Жидачівського району. Стан усіх постраждалих, за словами медиків, вкрай важкий", - йдеться в інформації на сайті видання в неділю.

Серед отруєних грибами - ціла сім'я з Радехова, батько, мати і син-підліток, а також їхня сусідка, яка разом із цією сім'єю збирала гриби. Всі вони, за винятком підлітка, доставлені в реанімацію Львівської обласної клінічної лікарні. 15-річного хлопця госпіталізували в реанімацію Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру ("Чорнобильська лікарня")

Як повідомила завідувачка відділенням анестезіології, інтенсивної терапії та реанімації Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Ірина Щуровська, 15-річного хлопця до них привезли ввечері в п'ятницю. Стан вкрай важкий. У нього печінкова недостатність. Результати аналізів ще немає, але за симптоматикою лікарі підозрюють, що він разом зі своїми батьками і сусідкою отруївся блідою поганкою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА