19:00 09.10.2017

Бойовики з опівночі 6 разів порушили перемир'я в зоні АТО

1 хв читати
Бойовики з опівночі 6 разів порушили перемир'я в зоні АТО

Незаконні збройні формування в понеділок 6 разів обстрілювали позиції українських військових у зоні антитерористичної операції, один український боєць дістав Facebook на Приморському напрямку, ще один має бойову травму.

"Загалом з опівночі незаконні збройні формування 6 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО застосовували зброю на ураження противника", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО (на 18.00) на сторінці у Facebook.

У штабі констатують, що найбыльш неспокіна ситуація склалася на Приморському напрямку, де бойовики вночі з автоматичних гранатометів стріляли по укріпленнях сил АТО неподалік Красногорівки. Українські військові відповіли вогнем з великокаліберного кулемета.

"Унаслідок протистояння дістав поранення один український боєць. Постраждалого оперативно госпіталізували, наразі стан його здоров'я оцінюють як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Під ранок НЗФ обстріляли українські позиції з протитанкового гранатомета поблизу Талаківці, в результаті один військовослужбовець Збройних сил України дістав бойову травму. А близько 16.00 противник застосував у районі Широкиного 82-міліметровий міномет.

На Донецькому напрямку вдень бойовики обстрілювали з кулеметів українських захисників біля Авдіївки і Невельського.

На Луганському напрямку факт застосування противником протитанкового гранатомета зафіксовано неподалік Новоолександрівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА