07:23 10.10.2017

Командувач Нацгвардії перевірив військові частини на Прикарпатті

1 хв читати
Командувач Нацгвардії перевірив військові частини на Прикарпатті

Під час робочої поїздки на Прикарпаття командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров відвідав навчальний полігон "Старий Лисець" і військову частину формування, яка дислокується в Івано-Франківську. 
Як повідомляє в понеділок прес-служба Західного територіального управління, Ю.Аллеров разом з начальником теруправління генерал-майором Володимиром Гордійчуком оглянули навчально-матеріальну базу навчального полігону і хід ремонтних робіт в приміщеннях і на об'єктах.
"Полігон "Старий Лисець" має територію близько 1000 га. З 2016 року на його території  багато чого зроблено. Під час огляду території командир Навчального центру "Старий Лисець" підполковник Андрій Махобей доповів командувачу Нацгвардії про готовність стрілецького тиру, під час ремонтних робіт на директрисі зі стрільби з броньованої техніки, ділянок для проведення тактичних навчань, командних пунктів, пунктів управління та боєпостачання тощо. Також підполковник проінформував про перспективи розвитку Навчального центру і проблемні питання ", - йдеться в інформації.
Окрім огляду навчально-матеріальної бази, Ю.Аллеров поспілкувався з особовим складом строкової служби та відповів на їхні запитання.
Разом з командиром полку полковником Романом Науменко командувач НГУ перевірив військову частину 1 241, яка дислокується в Івано-Франківську, хід ремонтних робіт в парку військової частини та адміністративних будівлях.
"З генерал-майором Володимиром Гордійчуком і полковником Романом Науменко були обговорені нагальні питання повсякденної життєдіяльності військової частини", - інформують в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА