08:08 10.10.2017

Київ отримає 180 тис. євро від Німеччини на ТЕО для підвищення безпеки полігону в Підгірцях

1 хв читати
Київ отримає 180 тис. євро від Німеччини на ТЕО для підвищення безпеки полігону в Підгірцях

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся 9 жовтня з главою делегації Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини Гунтер Адлером і обговорив отримання 180 тис. євро для техніко-економічного обґрунтування щодо підвищення безпеки експлуатації полігону твердих побутових відходів № 5 у Підгірцях, повідомляє прес-служба КМДА.
"Ми дуже вдячні німецькій стороні за допомогу, яку отримує Україна і Київ зокрема. Питання щодо підвищення безпеки використання полігону в Підгірцях назріло вже давно і вимагає негайного вирішення, щоб не дійшло до ситуації, в якій опинився у цьому році Львів", - заявив київський градоначальник.
Зі свого боку Адлер відзначив, що сподівається на те, що співпраця з Київською міською державною адміністрацією стане прикладом для інших українських міст.
Під час зустрічі Кличко і Адлер також обговорили різні інфраструктурні проекти, здатні поліпшити життя киян. Зокрема успішно застосовується в Німеччині модель утеплення будинків, що дозволить заощадити на опаленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА