08:11 10.10.2017

Укроборонпром вперше представив власні розробки на міжнародній виставці "AUSA-2017" у Вашингтоні

1 хв читати
Укроборонпром вперше представив власні розробки на міжнародній виставці "AUSA-2017" у Вашингтоні

 Передові розробки української оборонної промисловості вперше в історії були представлені 9 жовтня на міжнародній виставці озброєнь "AUSA-2017" ( "Association of the US Army") в столиці США Вашингтоні, повідомляє українське посольство в США.
"Справжньою гордістю українського стенду стали БТР-4 і дистанційно керований мінібронетранспортер "Фантом-2", - повідомляється на сторінці Посольства України в  Фейсбук .
У церемонії відкриття українського стенду взяли участь посол України в США Валерій Чалий, генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов і перший заступник командувача ВДВ генерал-майор Андрій Ковальчук.
На виставці були представлені останні розробки українських зброярів, що пройшли випробування в умовах реальних бойових дій на південному сході країни.
Також в записі на сторінці посольства підкреслюється, що "бойовий досвід Збройних сил України, що використовують українську техніку в реальних умовах, є унікальним для міжнародних партнерів".
"AUSA-2017" - одна з ключових міжнародних виставок, на якій учасники з різних країн представляють зразки самих передових військових технологій, зброї і техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА