20:07 10.10.2017

Новостворене управління кримінального аналізу Нацполіціі займеться узагальненням оперативної інформації для розкриття злочинів

2 хв читати
Новостворене управління кримінального аналізу Нацполіціі займеться узагальненням оперативної інформації для розкриття злочинів

Новостворене управління кримінального аналізу  зведе воєдино всю оперативну інформацію, яка допоможе в розкритті тяжких та особливо тяжких злочинів, відзначають в Нацполіціі.
Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Нацполіціі, посилаючись на слова тимчасово виконуючого обов'язки начальника управління кримінального аналізу Нацполіціі Володимира Єрофєєва, необхідність створення такого підрозділу була обумовлена ​​розрізненістю джерел інформації, проведенням автономного аналізу в різних службах.
За словами В.Єрофєєва, часто оперативники отримують інформацію і залишають її у себе, а при звільненні або просуванні по службі ця інформація втрачається. "Тому відсутня можливість якісно оцінити інформацію в глобальному масштабі, хоча б у межах однієї області ... Наше завдання - консолідація всієї оперативної інформації, її подальший аналіз, що допоможе в розкритті в першу чергу тяжких і особливо тяжких злочинів", - підкреслив в.о. начальника управління.
Говорячи про практичну складову роботи нового управління в частині попередження злочинів, В.Ерофеев розповів, що, зокрема, буде зроблена географічна прив'язка до кожного житлового будинку з можливістю нанесення інформації на карту.
"Це дасть можливість робити якісний аналіз скоєних злочинів: визначити зони скоєння злочинів, направити в такі місця додаткові наряди патрульної поліції або поставити завдання дільничного додатково відпрацьовувати місця проживання осіб, які перебувають під адміністративним наглядом", - пояснив в.о. начальника управління.
За словами В.Єрофєєва, підрозділ буде проводити аналіз за трьома напрямками: вже скоєним резонансним злочинам, а також тактичний і стратегічний аналіз.
"Вважаю, що робота нашого управління матиме позитивний вплив на оперативну обстановку в країні", - зазначив він

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА