06:53 11.10.2017

15 обстрілів в зоні АТО, четверо військовослужбовців  поранено

1 хв читати
15 обстрілів в зоні АТО, четверо військовослужбовців  поранено

 За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У відповідь Збройні сили України 9 разів застосовували зброю. В результаті бойових дій 4 військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО
"В кінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка не зазнала істотних змін. Російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій Збройних сил України, фокусуючи активність на луганському напрямку", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в середу вранці.
На луганському напрямку починаючи з 16.00 і майже до 19.00 бойовики 4 рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорних пунктах поблизу Новоолександрівки. Українські військовослужбовці жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння. В результаті цього протистояння, близько 18.00 отримав поранення один український військовий. Крім того під ворожим вогнем ввечері опинилися захисники Трьохізбенки.
На донецькому напрямку бойовики також не дотримувалися режиму тиші. Близько 18.00, в результаті обстрілу українських позицій з озброєння БМП і великокаліберного кулемета, неподалік Зайцевого отримав поранення ще один український боєць. Також, вночі ворожий кулемет працював неподалік Майорського.
Вдень на приморському напрямку, за уточненими даними, під час обстрілу укріплень сил АТО отримали поранення двоє захисників Широкиного. А ввечері факти застосування противником протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів були зафіксовані в районі Старогнатівки і Талаківки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА