19:13 11.10.2017

У Києві з банківських сейфів викрали валюту та золото

1 хв читати
У Києві з банківських сейфів викрали валюту та золото

 Невідомі зловмисники викрали близько $350 тис. і золото в злитках із депозитних скриньок однієї з фінансових установ Києва, повідомляється на офіційному сайті столичної поліції в середу.

"За попередньою інформацією, в групі "працюють" щонайменше троє осіб. Правоохоронцям відомо про три злочини, до яких причетні зловмисники", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

На початку жовтня 2017 року до столичної поліції надійшло повідомлення про зникнення речей і грошей зі скриньок одного з банків у Подільському районі столиці. Потерпілий 54-річний підприємець розповів правоохоронцям, що зберігав у депозитарії банківського відділення $42 тис., EUR5 тис і 1 кг золота в маленьких злитках, але виявив їх відсутність.

До поліції звернувся другий клієнт цього відділення - 42-річний житель Києва з аналогічним повідомленням. З його скриньки зникли $25 тис., EUR40 тис., GBP360.

Пізніше правоохоронцям надійшло ще одне повідомлення про крадіжку у фінансовій установі: з депозитної скриньки жителя Київської області також зникли гроші.

"Поліцейські з’ясували, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними в документи особистими фотокартками. Правоохоронці розшукують чоловіків. За допомогу у встановленні місця перебування злодіїв гарантовано винагороду", - повідомляється на сайті поліції Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА