07:13 12.10.2017

За минулу добу бойовики 41 раз порушували перемир'я, один український військовий отримав бойове поранення

2 хв читати

Всього за минулу добу незаконні збройні формування 41 раз порушили режим тиші, українські військові 28 разів застосовували весь спектр не забороненого озброєння, в результаті бойових дій один український військовий отримав кульове поранення, повідомляється в прес-центрі штабу АТО.
"Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка продовжила загострюватися. Перш за все, істотно зросла кількість ворожих провокацій на донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в "Фейсбук" в четвер вранці.
Після 18 години двічі під довготривалим вогнем противника з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї опинилися укріплення українських військових поблизу Авдіївки, Майорського, шахти Бутівка. Чотири рази бойовики били по захисникам Пєсков з кулеметів та стрілецької зброї. В результаті одного з таких обстрілів, близько 18-ї години, отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, в кінці доби НВФ застосовували кулемети неподалік Зайцевого і Невельського.
На приморському напрямку, ввечері, бойовики з 82-міліметрових мінометів і різних видів гранатометів били по укріпленнях ЗСУ поблизу Мар'їнки, Водяного і Широкиного. А озброєння БМП противник застосовував в районі Новотроїцького.
Неспокійно було і на луганському напрямку. Тут бойовики двічі обстрілювали захисників Кримського, застосовуючи при цьому танк, міномети калібру 82 мм, протитанкові гранатомети. Також двічі, вже вночі, під вогнем піхотного озброєння бойовиків опинилися укріплення української армії на підступах до Новоолександрівки.
Наразі потерпілий український солдат знаходиться в військово-медичному лікувальному закладі. Стан його здоров'я оцінюється як задовільний. Втрати ворога уточнюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА