10:35 12.10.2017

У Закарпатті перекинувся автобус із молодіжною збірною України з самбо

1 хв читати
У Закарпатті перекинувся автобус із молодіжною збірною України з самбо

Автобус із молодіжною збірною України з самбо, який прямував на чемпіонат світу до Сербії, перекинувся в середу ввечері в Закарпатській області.

"Унаслідок ДТП дістав травми один із пасажирів 1999 р. н., житель м. Нікополя Дніпропетровської області. Його ... госпіталізували до Воловецької центральної районної лікарні", - повідомила прес-служба ГУ Держслужби з НС у Закарпатській області на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У свою чергу прес-служба Федерації самбо України повідомляє про двох госпіталізованих. "На щастя, всі живі, хоча й дістали травм – це переважно забої та синці. Дві спортсменки залишилися в лікарні - Алла Бегеба та Єлизавета Дідоренко: в них підозра на струс мозку", - цитує прес-служба президента Національної федерації самбо України Вадима Рогача, який їхав у цьому автобусі.

При цьому В.Рогач наголосив: "Чесно кажучи, ми тільки вранці починаємо відчувати, у кого що болить. Але все-таки вирішили їхати на чемпіонат світу - спортсмени хочуть боротися".

За інформацією ГУ ДСНС у Закарпатській області, водій автобуса Mercedes Irizar, який їхав із Києва до Сербії та перевозив 38 членів команди збірної України з самбо, не впорався з керуванням і допустив його перекидання в кювет.

Прес-служба Федерації самбо України повідомляє, що "автобус занесло на мокрій дорозі, й він перекинувся на бік".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА