11:32 12.10.2017

Насіров має завершити ознайомлення з матеріалами розслідування до 6 листопада

1 хв читати
Насіров має завершити ознайомлення з матеріалами розслідування до 6 листопада

Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров і керівник департаменту ДФС Володимир Новіков мають завершити ознайомлення з матеріалами досудового розслідування до 6 листопада.

Як повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, таке рішення прийняв 11 жовтня слідчий суддя Солом’янського райсуду Києва.

"Правоохоронці просили суд обмежити термін ознайомлення з матеріалами 12 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) повідомили про підозру в скоєнні злочину голові ДФС Р.Насірову 2 березня 2017 року, після чого його затримали в лікарні "Феофанія". Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Солом’янський райсуд Києва 7 березня обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою застави в сумі 100 млн грн. 16 березня в САП повідомили, що за Р.Насірова його дружина внесла зазначену заставу.

28 липня директор НАБУ Артем Ситник повідомив про завершення розслідування справи стосовно Р.Насірова і вручення йому остаточної підозри.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА