06:55 14.10.2017

Тимошенко оголосила Порошенко головним вигодонабувачем в справі про корупцію в Міноборони

1 хв читати
Тимошенко оголосила Порошенко головним вигодонабувачем в справі про корупцію в Міноборони

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, під час інтерв'ю в прямому ефірі телеканалу NewsOne 13 жовтня, звинуватила президента України Петра Порошенка в причетності до корупційних операцій, пов'язаних із закупівлями палива для Міноборони, повідомляється на сайті партії "Батьківщина".
"Всі знають, що п'ятимільярдні контракти не підписуються ні міністром оборони, ні його заступником, ні тим більше - якимось керівником департаменту Міноборони. Точно всі політики знають, хто підписує контракти на 5млрд. І це - Президент України", прокоментувала Ю. Тимошенко скандал із затриманням НАБУ Ігоря Павловського і Володимира Гулевича.
Тимошенко впевнена, що знайшли не реальних корупціонерів, а чергових підставних осіб, на яких можна повісити всі звинувачення.
Пізніше лідер партії прямо резюмувала, що саме "президент є замовником цього мільярдного контакту і саме він проводить такі операції і відмиває величезні гроші з бюджету на фіктивні контракти для забезпечення армії".
За її словами війна на сході країни може закінчитися тільки тоді, коли Порошенко піде з посади президента країни, який і є головним вигодонабувачем від того, що відбувається в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА