12:48 14.10.2017

На потреби ЗСУ буде передбачено майже 84 млрд грн у держбюджеті-2018

1 хв читати
На потреби ЗСУ буде передбачено майже 84 млрд грн у держбюджеті-2018

Фінансування Збройних сил України буде збільшено з 64,5 млрд грн у поточному році до майже 84 млрд до 2018 року, згідно з проектом держбюджету, наголосив президент України Петро Порошенко.

"Якщо в 2017 році на потреби Збройних сил передбачено 64,5 млрд грн, то відповідно до підписаного мною документа (рішення РНБО – ІФ) в проекті бюджету на 2018 рік суму планується збільшити, уявіть собі, майже до 84 млрд. І ми зберігаємо той відсоток – співвідношення, щоб на сектор оборони і безпеки було виділено щонайменше 5% валового внутрішнього продукту", – сказав він у суботу в смт Озерне Житомирської області, виступаючи перед військовослужбовцями ЗСУ.

Глава держави зазначив, що на сьогодні українські воїни морально і матеріально мотивовані, озброєні, навчені і підготовлені, а Україна має значно більші можливості для нарощування бойового потенціалу.

П.Порошенко додав, що в суботу Збройним силам передають чергову партію з 200 одиниць бронетехніки, артилерії, літаків, зенітно-ракетних комплексів.

Раніше президент України на засіданні РНБО повідомив, що проект державного бюджету на 2018 рік передбачає спрямування на безпеку і оборону держави 163 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА