20:10 15.10.2017

У зоні АТО під Новоолександрівкою поранений український військовий

1 хв читати
У зоні АТО під Новоолександрівкою поранений український військовий

Незаконні збройні формування 9 разів обстріляли позиції сил АТО з початку доби станом на 18:00 неділі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"В цілому, з початку доби незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир'я. Збройні сили 4 рази відповідали ворогові, використовуючи піхотне озброєння. Під час бойових дій один український захисник отримав поранення", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
Як наголошується в повідомленні, поранення військовослужбовець отримав близько 11:00 під с.Новоолександрівка Попаснянського району Луганської області. "Наразі потерпілий знаходиться в військово-медичному лікувальному закладі. Його стан оцінюється, як задовільний", - наголошується в звіті.
Протягом дня вогнева активність бойовиків була сконцентрована на луганському напрямку, де вони двічі з 82-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі Трьохізбенки, з міномета і автоматичного гранатомета - Новотошківського зі стрілецької зброї - поблизу Новоолександрівки.
На донецькому напрямку з протитанкових гранатометів бойовики обстріляли підступи до селищ Дослідного і Зайцевого. На приморському напрямку з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції біля Водяного і Павлополя.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА