06:43 17.10.2017

17 жовтня з 6.00 в центрі Києва буде перекрито ряд вулиць, зміниться рух автобусів

2 хв читати
17 жовтня з 6.00 в центрі Києва буде перекрито ряд вулиць, зміниться рух автобусів

У вівторок, у зв'язку з проведенням масових акцій в Києві, з 6.00 буде перекрито деякі вулиці в центральній частині міста, повідомили в Київській міській державній адміністрації.
"У зв'язку з посиленими заходами забезпечення громадської безпеки в центральній частині міста 17 жовтня з 6:00 буде перекрито вулиці центральної частини столиці", - йдеться в повідомленні на сторінці мерії в Фейсбук.
Зокрема, перекриють: вул. Грушевського - від перехрестя вул. Грушевського з Парковою дорогою до станції метро "Арсенальна"; вул. Інститутську - від перехрестя вулиць Хрещатик і Інститутської до Кловського узвозу і Кловський узвіз до перехрестя з вул. Мечникова; вул. Липську - від перехрестя вулиць Грушевського та Липської до вул. Інститутської.
Також повністю буде перекрито рух на вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, вул. Городецького, вул. Шовковичній та провулку Кріпосному.
Разом з тим змінять маршрут автобуси №№ 24, 55 і 62. Рух автобусів маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу "Центральний" до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Автобуси маршруту № 62 будуть курсувати на двох ділянках: від зупинки "Ботанічний сад" до ст. м. "Арсенальна"; від Контрактової площі до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Автобуси маршруту № 55 будуть курсувати до ст. м. "Арсенальна" за власною схемою руху, далі: вул. Московська - вул. Кутузова - бульвар Лесі Українки - вул. Басейна - ст. м. "Палац Спорту".
17 жовтня о 9.30 заплановано Всеукраїнський збір на площі перед Верховною Радою. Його організатори, серед яких "Автомайдан", "Антикорупційний штаб", Громадський рух "Чесно", висувають три основних політичних вимоги: внести зміни в закон про вибори в частині введення відкритих партійних списків, скасувати депутатську недоторканність і створити в Україні Антикорупційний суд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

На Львівщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, два "кинджали" збити не вдалося - ОВА

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА