18:40 17.10.2017

Український військовий загинув у районі Мар’їнки під час обстрілу НЗФ

2 хв читати
Український військовий загинув у районі Мар’їнки під час обстрілу НЗФ

Незаконні збройні формування від початку доби у вівторок 19 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції, в протистоянні в районі Мар’їнки загинув один український військовий, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом від початку доби незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир'я. Практично на кожен ворожий обстріл Збройні сили України відповідали переважаючим вогнем з озброєння, що не заборонене мирними домовленостями", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці у Facebook у вівторок увечері.

У штабі констатують, що у вівторок у районі проведення АТО зберігалася тенденція до загострення обстановки. Як і кілька попередніх днів, найбільшу активність противника зафіксовано на донецькому напрямку. Так, від початку доби бойовики чотири рази з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї стріляли по захисниках Авдіївки, українські бійці відповідали ворогові, використовуючи весь спектр піхотного озброєння.

Крім того, двічі під вогнем бойовиків опинилися укріплення сил АТО біля Зайцевого. А близько 15:00 біля цього ж селища НЗФ випустили 17 мін калібру 120 мм. Також бойовики двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти української армії неподалік шахти Бутовка, а біля Кам'янки застосовували стрілецьку зброю.

На приморському напрямку близько 13:00 противник розпочав обстріл українських укріплень зі стрілецької зброї в районі Мар’їнки. Українські воїни вогнем у відповідь змусили бойовиків припинити провокації. Унаслідок цього протистояння загинув один український військовий.

Окрім цього, під ворожий вогонь потрапили українські військові біля Водяного, Широкиного і Талаківки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА