09:52 18.10.2017

За минулу добу бойовики 44 рази порушували перемир'я

2 хв читати
За минулу добу бойовики 44 рази порушували перемир'я

Наприкінці минулої доби в зоні бойових дій ситуація залишалася напруженою, однак повністю контрольованою українською армією. Як і вдень, після 18 години противник продовжив активно обстрілювати позиції уздовж усієї лінії розмежування на донецькому напрямку, повідомляє прес-служба штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 44 рази порушили перемир’я. Сили АТО 38 разів відповідали ворогу, використовуючи увесь спектр піхотного озброєння. Унаслідок бойових дій загинули двоє українських воїнів, ще четверо дістали поранень різного ступеня важкості", - йдеться в повідомленні штабу АТО на сторінці у Facebook у середу вранці.

Так, увечері бойовики кілька годин били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по укріпленнях сил АТО біля Авдіївки, шахти Бутівка, Новоселівки Другої, Троїцького та Майорська. Декілька разів ворог застосовував стрілецьку зброю на підступах до Пісків і Кам’янки. А близько 18 години унаслідок мінометного обстрілу неподалік Зайцевого загинув один український військовослужбовець.

На приморському напрямку "гарячою точкою" залишаються околиці Мар'їнки. Тут увечері бойовики знову відкрили вогонь по укріпленнях Збройних Сил України, використовуючи міномети калібру 82 мм, протитанкові гранатомети, стрілецьку зброю. На жаль, у результаті цього протистояння отримали поранення двоє наших бійців. Крім того наприкінці доби проросійські найманці із 120-міліметрових мінометів били по опорних пунктах української армії біля Гнутового, а з 82-міліметрових на підступах до Лебединського. Також увечері на приморському напрямку дістали поранень двоє наших військових унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

На луганському напрямку обстрілів було найменше. Проте біля Новоолександрівки бойовики застосовували міномети калібру 82 міліметри та озброєння БМП. А під вогонь стрілецької зброї ворога потрапили наші позиції біля Кримського та Попасної.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА