12:13 18.10.2017

Поліція просить із розумінням ставитися до незручностей через обмеження руху на вул. Грушевського

2 хв читати
Поліція просить із розумінням ставитися до незручностей через обмеження руху на вул. Грушевського

Заступник голови Національної поліції - начальник Головного управління поліції в Києві Андрій Крищенко заявляє, що за порядком в урядовому кварталі в центрі Києва в середу, 18 жовтня, стежитимуть близько 3 тисяч поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

При цьому, як повідомляється на офіційному сайті поліції Києва в середу, залежно від оперативної обстановки кількість правоохоронців може змінюватися.

"У центрі міста, на проїжджій частині вулиці Грушевського, мітингувальники розбили намети, що значно ускладнило рух у столиці. Ми звертаємося до громадян поставитися з розумінням до тимчасових незручностей у зв'язку з перекриттям дорожнього руху і додатковими заходами, пов'язаними з перевіркою документів", - повідомив А.Крищенко.

"Для належного забезпечення правопорядку та недопущення будь-яких правопорушень учасників мирних заходів перевірятимуть на фільтраційних пунктах і вибірково - ручними металошукачами. У деяких громадян також перевірятимуть документи, які посвідчують їхню особу", - зазначив він.

Поліція закликає громадян утриматися від будь-яких провокацій, на які поліція реагуватиме відповідно до вимог чинного законодавства. Правоохоронці звертаються до учасників акцій не порушувати громадського порядку, а також сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку та безпеки громадян.

Станом на 11:00 середи грубих порушень громадського порядку в місці проведення мітингу не було зафіксовано, поліція продовжує забезпечувати публічну безпеку і порядок.

У поліції нагадують, що 17 жовтня під час масових заходів біля Верховної Ради постраждали чотири людини. Зокрема, 26-річного поліцейського роти особливого призначення та 64-річного жителя Івано-Франківської області з травмами різної ступеня госпіталізували до стаціонару. Іншим двом постраждалим було надано медичну допомогу на місці.

Офіційні звернення постраждалих про отримання тілесних ушкоджень до поліції не надходили. В результаті інцидентів правоохоронці нікого не затримували.

Розпочато три кримінальні провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо співробітника правоохоронного органу), ст.186 (грабіж) і ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

У Дніпрі завершено рятувальну операцію після ракетного удару РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, є загиблий

На Харківщині з-під завалів зруйнованої ворожими обстрілами госпбудівлі врятовано людину

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область, суботу оголошено Днем жалоби через жертви напередодні

Ліквідовано дві ворожі керовані авіаракети та три розвіддрони

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА