17:48 18.10.2017

Біля ВР залишаються нечисленні активісти

1 хв читати
Біля ВР залишаються нечисленні активісти

Біля будівлі Верховної Ради станом на 17:15 залишаються нечисленні прихильники акції "Велика політична реформа", до парламенту йдуть кілька сотень співробітників поліції та Національної гвардії.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", кількість представників правоохоронних органів навколо Верховної Ради та прилеглої до неї території порівняно з ранком середи збільшилася. Наразі будівлю оточують кілька рядів представників поліції та Національної гвардії. Багато поліцейських перебувають на прилеглій до будівлі території Маріїнського парку.

Як і раніше, перекрито вулиці поблизу будівлі українського парламенту. На частині вул. Грушевського рух закрито. З боку вул. Грушевського біля стадіону "Динамо" рух автотранспорту також перекрито.

На площі Конституції та на вул. Грушевського перед Верховною Радою України перебувають нечисленні прихильники акції "Велика політична реформа". Намети стоять, на площі з динаміків лунає музика.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", з Маріїнського парку з боку стадіону "Динамо" підтягується кількасот представників Національної гвардії України та поліції в амуніції. Деякі з них - із вогнегасниками.

Також стоять кілька машин швидкої допомоги.

Водночас, як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в київській поліції, додаткові сили для охорони правопорядку не залучалися. Громадський порядок у столиці, як і раніше, забезпечують близько 3 тис. правоохоронців.

Напередодні організатори акції повідомили, що в наметовому містечку залишаються представники оргкомітету. Людей закликали прийти на мітинг у четвер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА