14:13 19.10.2017

Активістів біля будівлі ВР побільшало, ситуація спокійна

1 хв читати

 Кількість мітингувальників на площі Конституції біля будівлі Верховної Ради до 13.00 четверга збільшилася порівняно з ранком, активісти підняли прапори України та партійні - ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", "Руху нових сил".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", люди, які зібралися на площі, слухають трансляцію пленарного засідання Верховної Ради, а виступи деяких депутатів зустрічають оплесками.

На вулиці Грушевського біля паркану, що відокремлює проїжджу частину від тротуару, вишикувалися з партійними і прапорами кілька десятків представників партії "Національний корпус".

У розбитому у вівторок ввечері на вул. Грушевського під Верховною Радою наметовому містечку мітингувальники спілкуються, читають газети, працює польова кухня.

При цьому учасники акції не змогли дати відповідь на запитання кореспондента агентства про їхні подальші плани. Активісти зазначають, що чекають розгляду в парламенті законопроектів про скасування депутатської недоторканності, зміни системи виборів народних депутатів і створення Антикорупційного суду.

Обстановка навколо будівлі Верховної Ради, на площі Конституції і в наметовому містечку залишається спокійною, ексцесів не спостерігалося.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА