14:37 21.10.2017

Немовля викрала сімейна пара, яка нещодавно втратила свою новонароджену дитину

2 хв читати
Немовля викрала сімейна пара, яка нещодавно втратила свою новонароджену дитину

Двомісячну дівчинку з візочка біля київського садка викрала сімейна пара з Вишгорода, яка нещодавно втратила свою новонароджену дитину, повідомив народний депутат з фракції "Народний фронт", радник глава МВС України Антон Геращенко.

"Викрадачами виявилася сімейна пара з Вишгорода. Кілька тижнів тому вони втратили свою новонароджену дитину і прийняли фатальне для себе рішення – купити або викрасти чужу. Тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі за статтею 146 Кримінального кодексу за викрадення дитини. Замість того щоб зачати нове життя або усиновити дитину законним чином вони тепер проведуть довгі роки в місцях позбавлення волі", – написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" в суботу.

Він також зазначив, що з моменту викрадення дитини до моменту затримання викрадачів не минуло й 24 годин.

Нардеп повідомив, що в п'ятницю після повідомлення про викрадення дитини, за тривогою було піднято оперативний склад поліції м.Києва та Київської області.

"Поліцейські кинулися перевіряти сотні відеокамер, розташованих у громадських місцях, в торгових центрах, АЗС, зупинках транспорту. Особливу увагу було приділено аптекам і дитячим магазинам. Один з поліцейських, перевіряючи відеокамеру в аптеці міста Вишгород, побачив молодих чоловіка і жінку, що підпадали під опис викрадачів. Негайно вночі було проведено комплекс слідчо-оперативних заходів, що дали змогу встановити особи та місцезнаходження викрадачів. Їх затримали сьогодні близько полудня", – розповів А.Геращенко.

За його словами, стан дитини задовільний, і після обстеження лікарями її негайно передадуть батькам.

"Поліцейських, які блискавично встановили особистості кіднепперів і місце їх перебування, представлять до нагород", – зазначив А.Геращенко.

Як повідомлялося, увечері в п'ятницю, 20 жовтня, в Оболонському районі Києва невідомий чоловік викрав немовля, залишене у візочку біля дитячого садка, доки батько ходив забирати старшу дочку.

Уже в обід 21 жовтня уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба повідомив про затримання викрадачки дитини.

Президент України Петро Порошенко подякував правоохоронцям, які менше, ніж за добу знайшли викрадену дівчинку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА