11:53 22.10.2017

За минулу добу бойовики 14 разів порушили перемир'я, один український військовослужбовець дістав поранення – штаб

1 хв читати

За минулу добу бойовики 14 порушували перемир'я, українські військові 9 разів відкривали у відповідь вогонь на ураження, один солдат ЗСУ зазнав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Бойовики поодиноко продовжували обстріли українських позицій з піхотного озброєння вздовж усієї лінії розмежування", – йдеться в повідомленні на сторінці штабу в "Фейсбук" в неділю вранці.

На донецькому напрямку майже з 18 години і до опівночі окупанти били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по опорним пунктам сил АТО біля Авдіївки та шахти Бутівка. З цієї ж зброї увечері найманці декілька годин вели обстріл наших укріплень неподалік Кам’янки та Верхньоторецького.

На луганському напрямку наприкінці доби противник із великокаліберних кулеметів двічі обстріляв оборонців Новозваніки і один раз – захисників Новоолександрівки.

На маріупольському напрямку під вогнем ворожих протитанкових та автоматичних гранатометів опинились опорні пункти української армії неподалік Старогнатівки і Талаківки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА