08:55 23.10.2017

У Харківській області блокований канал поставок контрафактного тютюну і алкоголю

1 хв читати
У Харківській області блокований канал поставок контрафактного тютюну і алкоголю

Слідчі прокуратури Харківської області спільно з УСБУ в області викрили канал поставок в регіон контрафактної тютюнової продукції і етилового спирту, який використовувався для виробництва сурогатного алкоголю.
"Тютюнові вироби і спиртне незаконно завозилися в область, і в подальшому реалізовувались громадянам. Прокуратура почала кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту і транспортування підакцизних товарів (ч.3 ст. 204 КК України)", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
Як повідомляє прес-центр СБУ, оперативники спецслужби встановили, що до організації каналу причетні жителі Харкова і уродженці тимчасово окупованих територій.
Правоохоронці затримали одного з учасників групи під час збуту чергової партії контрафактних тютюнових виробів. Під час обшуків в підпільних цехах і місцях проживання фігурантів справи було вилучено майже 80 тис пачок контрафактних сигарет, більше 1 тис. л етилового спирту, 1 тис. л готової до реалізації підробленої горілки на загальну суму майже 2 млн грн. У двох підпільних цехах, де виготовлялися сурогатні алкогольні напої, вилучено пакувальну тару та обладнання.
П'ятеро учасників групи, в тому числі троє організаторів, затримані згідно зі ст. 208 КПК) України. (Незаконне відкриття або використання валютних рахунків за межами України). Вирішується питання про оголошення їм підозри і обрання запобіжного заходу.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА