17:00 23.10.2017

Спецназівці ЗСУ вибороли "срібло" на міжнародних армійських змаганнях у Великій Британії за участю 139 команд

1 хв читати
Спецназівці ЗСУ вибороли "срібло" на міжнародних армійських змаганнях у Великій Британії за участю 139 команд

 Група спецпризначення Збройних сил України виборола "срібло" на міжнародних змаганнях Exercise Cambrian Patrol-2017, що відбулися у Великій Британії, та повернулася в Україну.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Міністерства оборони України, щорічні міжнародні змагання серед команд військових частин тривали з 13 по 22 жовтня поблизу міста Сенні Брідж (Велика Британія). Цього року було заявлено 139 команд, 28 з яких представляли Збройні сили інших країн. Більше ніж 80 команд зійшли з дистанції, так і не зумівши подолати всі труднощі переходу та завдань.

Один з етапів змагань передбачав спеціальні дії, серед завдань - подолання водної перешкоди (75 м) у повному спорядженні при температурі води 6 градусів. Крім того, українські військові організовували роботу з розмінування місцевості, надання першої медичної допомоги та організацію медичної евакуації. Окремо оцінювалися робота з наведення та коригування вогню артилерійських засобів і робота групи при бойовому зіткненні з противником, штурм і робота в будівлі, розмінування ділянки місцевості, робота з військовополоненим згідно з Женевськими конвенціями, робота з мас-медіа тощо.

Загалом за 47,5 години команда з восьми військовослужбовців подолала по гірській місцевості 65 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА