20:28 23.10.2017

У Житомирській області після 5-річного ремонту відкрили автомобільний міст

1 хв читати
У Житомирській області після 5-річного ремонту відкрили автомобільний міст

У с.Рижани Хорошевского району Житомирської області відкрито автомобільний міст над річкою Ірша, який є частиною автодороги територіального значення Т0603, що обгинає обласний центр з північного заходу.
Як повідомляє Міністерство інфраструктури України в понеділок, міст був виведений з експлуатації ще в 2010 році, його реконструкція була розпочата в 2012 році.
"Фактично 7 років люди жили без моста, користувалися об'їзними шляхами. У цьому році ми виділили понад 5 млн гривень на завершення реконструкції моста і відкрили його. Ця подія не тільки для жителів села, а й для всієї Житомирської області", - сказав присутній під час відкриття міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
За його словами, в поточному році в Україні буде відновлено "близько 80 мостів".
"З наступного року вступає в дію Дорожній фонд, і ми, нарешті, матимемо чіткий бюджет на весь поточний рік і розуміння, які кошти будуть надходити на ремонт існуючих і будівництво нових автошляхів, на відновлення мостів, на дорожню безпеку на подальші роки. Це величезний крок уперед, це абсолютно інший механізм, який повинен використовуватися на благо платників податків, бізнесу і українських громадян", - розповів В.Омелян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА