21:24 23.10.2017

У Тернополі поліція затримала двох податківців на хабарі в 400 тис грн

1 хв читати
У Тернополі поліція затримала двох податківців на хабарі в 400 тис грн

Співробітники Департаменту захисту економіки і Головного слідчого управління Національної поліції України затримали керівника одного з відділень податкової інспекції та ревізора-інспектора обласного управління Державної фіскальної служби, які організували злочинну схему з мінімізації штрафів і отримували неправомірну вигоду за свої послуги.
Як повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіціі, співробітники фіскальної служби виявили численні порушення, за які правопорушник повинен був би сплатити до бюджету понад мільйон гривень, а керівник одного з відділень Кременецького відділення Державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Тернопільській області за 400 тис грн неправомірної вигоди пообіцяв мінімізувати штрафні санкції до 400 тис грн.
Керівника відділення податкової інспекції затримали в тернопільському ресторані в понеділок, з його сумки правоохоронці вилучили отримані в якості хабара гроші. "Крім того, був затриманий і державний ревізор-інспектор Головного управління Державної фіскальної служби в Тернопільській області, який "забув" внести до акту перевірки деякі порушення", - йдеться в повідомленні.
В рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, ведуться обшуки за місцем проживання фігурантів справи і в приміщеннях податкової інспекції та фіскальної служби. Також встановлюється коло осіб, які також можуть бути причетні до цієї корупційної схеми.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА