19:04 24.10.2017

Четверо бійців ЗСУ загинули, ще трьох поранено від початку доби на Донбасі

1 хв читати
Четверо бійців ЗСУ загинули, ще трьох поранено від початку доби на Донбасі

У вівторок на Донбасі двоє українських військових загинули через обстріли з боку бойовиків, а в результаті двох випадків підривів на невідомих вибухових пристроях українська армія втратила вбитими і пораненими ще двох і трьох військовослужбовців відповідно, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На жаль, в результаті обстрілу на маріупольському напрямку двоє наших військовослужбовців дістали поранень, несумісних з життям. Ще двоє бійців дістали поранень у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Крім того, ще двоє військових загинуло і один отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої на донецькому напрямку", - йдеться у зведенні станом на 18.00 вівторка, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Фейсбук.

При цьому в штабі зазначають, що від початку доби в районі проведення АТО вогнева активність бойовиків була незначною і обстрілів було небагато.

Так, на донецькому напрямку бойовики з автоматичних гранатометів і кулеметів били по опорних пунктах сил АТО неподалік Верхньоторецького.

З цього ж озброєння бойовики обстріляли укріплення української армії в районі Водяного на приморському напрямку. Також удень під ворожим вогнем опинилися українські військовослужбовці біля Мар'їнки.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА