20:05 24.10.2017

Журналіст Портников вийшов з наглядової ради НГТУ

1 хв читати
Журналіст Портников вийшов з наглядової ради НГТУ

До Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у вівторок надійшла заява від члена наглядової ради ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" (НГТУ) журналіста Віталія Портникова про складання повноважень за власним бажанням.
В оприлюдненому у вівторок ввечері прес-службою Нацради повідомленні наголошується, що український журналіст, ведучий програм і політичний аналітик В.Портников був рекомендований до складу наглядової ради НСТУ фракцією партії "Народний фронт" у Верховній Раді України.
Відповідно до закону "Про Суспільне телебачення і радіомовлення України" у разі дострокового припинення повноважень члена наглядової ради НГТУ, обраного від депутатської фракції або групи, така депутатська фракція або група приймає рішення про обрання нового члена наглядової ради НГТУ.
"Отже, регуляторний орган очікує від депутатської фракції політичної партії "Народний фронт" представлення, щоб внести зміни в рішення від 17 грудня 2015 № 2208 "Про затвердження складу Наглядової ради", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА