08:45 25.10.2017

350 автомобілів очікували пропуску через КПВВ в середу вранці

2 хв читати
350 автомобілів очікували пропуску через КПВВ в середу вранці

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, розміщені на лінії розмежування сторін в районі проведення АТО на Донбасі, залишається інтенсивним, повідомили в Держприкордонслужбі України.
"За минулу добу через контрольні пункти в'їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 42 тис осіб і 5,3 тис транспортних засобів ... Наразі всі КПВВ працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні оприлюдненому прес-службою відомства в середу вранці.
У прес-службі ДПСУ уточнили, що станом на ранок середи у КПП в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО знаходилася така кількість транспортних засобів: Майорське "- 40/70;" Мар'їнка "- 30/80;" Новотроїцьке "- 20 / 60; "Гнутове" - 20/30 ".
В інформації підкреслюється, що за вівторок було оформлено: "Майорське" - 9970 осіб і 1170 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 10010 чоловік і 1690 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 8200 чоловік і 1390 транспортних засобів; "Гнутове" - 4670 осіб та 1070 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 9145 осіб.
Окрім того, в КПВВ "Новотроїцьке" прикордонним нарядом донецького загону із залученням службової собаки в автомобілі подорожуючого виявлені револьвер під патрон Флобера калібру 4 мм і 8 патронів до нього. Зброя і патрони передані співробітникам Національної поліції.
Також три автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили прикордонники донецького і краматорського загонів. Транспортними засобами через КПВВ "Новотроїцьке" і "Мар'їнка"  незаконно збиралися перевезти корм для риб, 10 кг фарби для принтера і одяг загальною вартістю 63 тис грн. Водії разом з автомобілями і вантажем передані в ДФС для прийняття правового рішення.
У КПП в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" прикордонники луганського загону виявили недійсний документ у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Порушницю передали співробітникам Нацполіціі Луганської області.
Крім того, на контрольному посту "Мар'їнка" співробітники Держприкордонслужби зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався "вирішити питання" про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за хабар. Порушник переданий до Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА