14:12 26.10.2017

Ляшко впевнений, що метою теракту було усунення нардепа Мосійчука

2 хв читати
Ляшко впевнений, що метою теракту було усунення нардепа Мосійчука

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко впевнений, що замах на народного депутата фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука був цілеспрямованим.

"Зараз поширюються версії про те, що, мовляв, жертвою замаху не був Мосійчук, а хтось інший. Всі ці версії поширюють ті, хто хоче прикрити замовників і виконавців цього злочину. Для мене очевидно, що це замах на Мосійчука, і не лише на Мосійчука - це замах на нашу команду, це замах за нашу політичну позицію", - сказав О.Ляшко журналістам у Києві в четвер.

Він не сумнівається, що метою організаторів теракту було фізичне усунення І.Мосійчука, а правоохоронні органи мають знайти і затримати злочинців.

"Ми не просимо владу захищати Ляшка або Мосійчука. Ми вимагаємо від влади захистити українців, їх право жити спокійно у рідній країні ... Ми вимагаємо розкриття цього злочину. Хто може бути до цього причетний? Я не знаю, я можу лише будувати версії. Завдання правоохоронних органів - розкрити, хто це зробив ", - додав політик.

За його словами, наразі з І.Мосійчуком працюють слідчі. "Сьогодні вранці я розмовляв з главою Служби безпеки Василем Грицаком та міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Вони поінформували мене як лідера фракції про відомі їм на той момент обставини. Слідство рухається вперед. Більше нічого сказати не можу", - розповів О.Ляшко.

Як повідомлялося, увечері 25 жовтня в Києві на виході з офісу телеканалу "Еспресо" стався вибух, унаслідок якого загинуло двоє і дістали поранення троє осіб, зокрема І.Мосійчук і політолог Віталій Бала, які були одразу ж госпіталізовані та прооперовані. Загиблі - двоє поліцейських: охоронець Ігоря Мосійчука Руслан Кушнір (помер дорогою до лікарні) і місцевий житель 36-річний Михайло Мормель.

Вибух кваліфіковано як теракт. Слідство перебуває під контролем СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА