10:10 27.10.2017

Понад 210 т продуктів від ООН пройшли на Донбас напередодні

2 хв читати
Понад 210 т продуктів від ООН пройшли на Донбас напередодні

 Минулого четверга через контрольні пункти в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" на неконтрольовану владою України територію Донбасу в'їхали 11 вантажних автомобілів із продуктами для жителів, повідомили в Держприкордонслужбі України.

Зокрема, на непідконтрольну територію пройшли вантажівки з продуктовими наборами загальною вагою майже 213 тонн від Всесвітньої продовольчої організації ООН представництва Верховного комісара ООН у справах біженців.

Крім цього, четвер контрольні пункти в'їзду-виїзду лінії розмежування в зоні проведення АТО перетнули 42,3 тис осіб і 5,6 тис транспортних засобів. Вранці в п'ятницю в черзі перебували 300 одиниць автотранспорту, повідомили в Держприкордонслужбі України.

"Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою відомства в п'ятницю вранці.

У прес-службі ДПСУ уточнили, що станом на ранок п'ятниці в КПВВ на лінії розмежування в районі проведення АТО перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 9775 осіб та 1090 транспортних засобів; "Мар'їнка" – 10 930 осіб і 1880 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 8040 осіб та 1405 транспортних засобів; "Гнутове" - 5015 осіб та 1175 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 8520 осіб.

У прес-службі ДПСУ уточнили, що за минулу добу прикордонники Краматорського загону виявили три автомобілі, які перевозили товари через лінію розмежування до неконтрольованої території з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ "Майорське" незаконно перевезти стіл для більярду та продукти харчування на загальну суму понад 132 тис грн, а також незадекларовану готівку в розмірі 42,1 тис венесуельських боліварів. Водіїв разом із автомобілями, вантажем і виявленими коштами передали компетентним органам для ухвалення правового рішення.

У КПВВ "Мар'їнка" правоохоронці виявили автомобіль "КІА" 2012 року випуску української реєстрації з невідповідністю ідентифікаційного номера кузова. На громадянина України, який перебував за кермом цього транспортного засобу, складено протокол про адміністративне порушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Крім того, в КПВВ "Майорське" співробітники прикордонного відомства зафіксували два випадки пропозиції хабара за сприяння в перетині лінії розмежування. Факти надання хабарів у розмірі 500 і 600 грн задокументовано. Правопорушників передано до Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА