12:03 27.10.2017

Росіянина і громадянку Білорусі з 2,6кг героїну затримали поліцейські в Ірпені

1 хв читати
Росіянина і громадянку Білорусі з 2,6кг героїну затримали поліцейські в Ірпені

Співробітники кримінальної поліції Ірпеня провели комплекс оперативних комбінацій і затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь, циганської національності з великою партією героїну.

"Зокрема з автомобіля слідчі вилучили близько 2,6 кг героїну. Один грам цього елітного наркотичного засобу за цінами "чорного ринку" коштує близько 100 $ США... Підозрюваних затримано", - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області в п'ятницю.

Також у пгт.Вишгород оперативники ліквідували злочинну діяльність ще одного наркоділка. Під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя співробітники Департаменту протидії злочинності в сфері економіки вилучили 2 кг наркозілля конопель.

Всі вилучені наркотичні речовини під охороною направлені до відповідних експертизи. За низкою статей Кримінального кодексу України порушено кримінальні провадження. Триває комплекс невідкладних слідчо-оперативних дій. Поліцейські встановлюють звідки і куди переправлявся цей вантаж.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА