07:12 29.10.2017

Активісти почали блокувати підприємства "Roshen" у Вінниці та Яготині

1 хв читати
Активісти почали блокувати підприємства "Roshen" у Вінниці та Яготині

У Вінниці та Яготині (Київська обл.) активісти почали блокувати об'єкти компанії Roshen, яка належить президенту України Петру Порошенку. В такий спосіб вони висловлюють протест проти блокування реалізації антикорупційних ініціатив, повідомив народний депутат Єгор Соболєв.

"Ветерани війни за незалежність, які є головними в акції тиску, об'єдналися в рух звільнення. Оскільки Петро Порошенко проігнорував вимоги протестувальників, ветерани війни за незалежність почали блокування його заробітків", - наводяться слова нардепа на сайті "24 каналу" в суботу ввечері.

На своїй сторінці у Facebook Є.Соболєв написав, що "за підтримки місцевих жителів було перекрито дорогу до логістичного центру компанії Roshen у Яготині Київської області. Також у Вінниці розпочалося блокування однойменного заводу. Без зброї, без руйнувань, спокійно й організовано".

Нардеп вважає, що блокування бізнесу президента вплине на його рішення щодо висунутих раніше вимог учасників наметового містечка біля Верховною Радою.

"Завтра підемо по магазинах солодощів переконувати людей не давати жодної гривні бізнесмену, який нехтує президентськими обов'язками. Якщо Петро Порошенко не керується ані законами, ані голосом розуму, нехай хоча б бажання не втрачати прибутки приведе його до тями", - резюмував Є.Соболєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА