08:30 30.10.2017

Українські прикордонники виявили схованки з гільзами, тютюновими виробами та чорною ікрою

1 хв читати
Українські прикордонники виявили схованки з гільзами, тютюновими виробами та чорною ікрою

Працівники прикордонної служби на кордоні з Польщею і Росією виявили три схованки - з гільзами, тютюновими виробами та чорною ікрою, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
"Так вчора в пункті пропуску "Шегині" прикордонники кордону Мостиського загону спільно з співробітниками фіскальної служби виявили майже 2000 використаних гільз калібру 7,92 мм, імовірно до німецької гвинтівки "Маузер" зразка 1888 року. Громадянин Польщі перевозив гільзи в багажному відділенні автомобіля "Audi" польської реєстрації", повідомляється на сайті відомства.
У пункті пропуску "Краковець" співробітники того ж загону, виявили схованку з контрабандними цигарками. Після підрахунку, виявилося, що в схованці містилося близько 300 пачок, вартістю понад 8,2 тисячі гривень, які громадянин України намагався заховати під обшивкою салону легкового автомобіля "Renault".
Правоохоронці Чернігівського загону на пропускному пункті Сеньківське, що на кордоні з Росією, виявили в багажному відділенні автомобіля "Daewoo" 385 банок чорної ікри на загальну суму майже 13 000 гривен. Громадянин України з вантажем із Росії.
Виявлені товари і гільзи передані прикордонниками співробітникам фіскальної служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА