10:18 30.10.2017

Київ увів письмове звернення держави-агресора щодо питання розміщення посла і консулів

1 хв читати
Київ увів письмове звернення держави-агресора щодо питання розміщення посла і консулів

Кабінет Міністрів України встановив розгляд питання розміщення резиденцій посла і консулів держави-агресора за письмовим зверненням держави до Міністерства закордонних справ України.

Згідно з постановою №811 від 25 жовтня, Кабмін встановив, що питання розміщення дипломатичного представництва, консульських установ їхньої держави-агресора, резиденцій їх керівників розглядається МЗС за письмовим зверненням такого держави.

При цьому питання розміщення диппредставництва, консульської установи та представництва міжнародної міжурядової організації, крім резиденцій їхніх керівників, розглядається за письмовим зверненням акредитуючої держави або відповідного органу міжнародної міжурядової організації в МЗС.

Дипломатичні представництва, консульські установи акредитуючої держави і представництва міжнародних міжурядових організацій у десятиденний термін письмово повідомляють МЗС про нову адресу розташування резиденцій їх керівників. МЗС веде облік місць проживання працівників дипломатичних представництв та працівників консульських установ, яким надаються привілеї та імунітети відповідно до міжнародних угод України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА