11:37 30.10.2017

Київські інспектори міського благоустрою виявили 33 порушення заборони продажу алкоголю в МАФах

1 хв читати
Київські інспектори міського благоустрою виявили 33 порушення заборони продажу алкоголю в МАФах

Інспектори департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації (КМДА) виявили 33 порушення заборони продажу алкоголю в малих архітектурних формах (МАФ).

"14 вересня Київрада ухвалила документ, який забороняє продаж спиртного в тимчасових спорудах. Алкоголь можна продавати лише в капітальних спорудах - магазинах, супермаркетах з обов'язковим підтвердженням повноліття. Відповідно, київські інспектори благоустрою зараз ведуть активні роботи з виявлення порушників. Уже зафіксовано 33 порушники, про що складено відповідні акти для негайного реагування", - цитується в повідомленні КМДА перший заступник директора департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

Як повідомлялося, депутати Київської міської ради ухвалили рішення про заборону продажу алкоголю в малих архітектурних формах (МАФ). Таке рішення підтримав 81 депутат Київради.

На думку депутатів, рішення має позитивно вплинути на комфорт киян, оскільки забезпечить боротьбу з так званими "наливайками", врегулює торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями у тимчасових спорудах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА