21:14 30.10.2017

Між Києвом і Торонто відкриють пряме авіасполучення

2 хв читати
Між Києвом і Торонто відкриють пряме авіасполучення

Прямий авіарейс за маршрутом Київ-Торонто відкриє влітку наступного року український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України", домовилися під час зустрічі прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та голова уряду провінції Онтаріо (Канада) Кетлін Вінн.

"Я радий анонсувати, що з літа наступного року Київ і Онтаріо стануть ще ближчими. Адже українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриває регулярний авіарейс Київ-Торонто. Це суттєво сприятиме не лише зміцненню міжлюдських контактів, а й відкриє нові можливості для розвитку бізнесу , особливо в контексті вступу в чинності 1 серпня 2017 року угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою", - цитує В.Гройсмана прес-служба Кабміну України в понеділок увечері.

Сторони відзначили посилення діалогу між Україною та Канадою і погодилися з необхідністю не втрачати темпів і глибини взаємного співробітництва. Під час зустрічі сторони висловили переконання, що відкриття прямого авіасполучення між Києвом і Торонто сприятиме посиленню економічних зв'язків двох країн.

Під час переговорів сторони також розглянули теми реформ в Україні. Український прем'єр наголосив, що пріоритетними для уряду є реформа держуправління, децентралізація, реформа системи держзакупівель, продовження податкової реформи, реформи в судовій, пенсійній, медичній сферах, в освіті та управлінні державною власністю, а також приватизація державних компаній.

Він також висловив сподівання, що канадські інвестори, зокрема з Онтаріо, не дотримуватимуться вичікувальної позиції і використовуватимуть перспективи ринку України, який з кожним днем дедалі привабливішим через реформи.

Глава уряду України також подякував колезі за організацію "Ігор нескорених", які стали видатною військово-спортивною подією року і дозволили команді українців-ветеранів АТО продемонструвати неабиякі спортивні досягнення.

"Ми також високо цінуємо той факт, що найближчим часом у Торонто з'явиться меморіал Голодомору в Україні - однієї з найстрашніших трагедій в історії людства", - сказав В.Гройсман.

МАУ - провідна українська авіакомпанія, що з'єднує Україну з 80 + столицями і ключовими містами Європи, Азії, Америки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3 тис. інших міст світу

Флот МАУ складається з 42 літаків: чотирьох далекомагістральних Boeing 767-300ER, 25 середньомагістральних Boeing 737NG, восьми Boeing 737 (зокрема одного вантажного Boeing 737-300SF) і п'яти Embraer-E190. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль". Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

У Дніпрі завершено рятувальну операцію після ракетного удару РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА