11:49 01.11.2017

Холодницький сподівається, що суд у середу розпочне запобіжний заход фігурантам "справи про рюкзаки МВС"

2 хв читати
Холодницький сподівається, що суд у середу розпочне запобіжний заход фігурантам "справи про рюкзаки МВС"

Сторона захисту фігурантів кримінального провадження про "рюкзаки МВС" наразі знайомиться з клопотанням про обрання запобіжного заходу, заявляє керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, він сподівається, що судове засідання відбудеться в середу

"Клопотання детективів узгоджують прокурори. Ми клопотання узгодили. Зараз триває стадія ознайомлення сторони захисту з цим клопотанням. Щойно відбудеться ознайомлення, його буде внесено до суду. Ми сподіваємося, що це судове засідання за всіма трьома учасниками буде проведено сьогодні", - сказав Н. Холодницький.

Керівник САП зазначив, що після внесення клопотання про обрання запобіжного заходу в суді автоматизована система обере суддю, який розглядатиме його, і призначить час і місце розгляду.

За його словами, під час обрання запобіжного заходу процесуальні керівники оприлюднять частину доказів у справі. Н.Холодницький наголосив, що будь-яке розголошення таємниці слідства без дозволу старшого прокурора групи слідчих буде розцінюватися як злочин.

Як повідомлялося, двом особам, затриманим 31 жовтня в рамках розслідування так званої "справи про рюкзаки МВС", того ж дня повідомили про підозру у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Йдеться про колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря і сина глави МВС Арсена Авакова, Олександра.

Пізніше детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру у вчиненні злочину третьому затриманому. Раніше народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенко") Сергій Лещенко, посилаючись на власні джерела, повідомив, що в Харкові затримали керівника IT-компанії Turboseo Володимира Литвина, що керував фірмою, яка за результатами тендера мала пошити партію рюкзаків для МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

ППО знищила за ніч 84 повітряні цілі: 58 "шахедів" і 26 ракет, які атакували Україну, - командувач ПС

РФ у п'ятницю вдарила по трьох ТЕС ДТЕК, поранено енергетика

Над Черкаською областю збито шість "шахедів", є влучання в об'єкт енергоінфраструктури

Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА