09:03 04.11.2017

500 автомобілів очікували пропуску через КПВВ у суботу вранці

2 хв читати
500 автомобілів очікували пропуску через КПВВ у суботу вранці

За минулу добу через контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО було оформлено 32,3 тис осіб і 4,5 тисячі транспортних засобів, повідомили в Держприкордонслужбі України.
"За минулу добу пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, фіксувався незначним збільшенням у порівнянні з попереднім днем", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою відомства в суботу вранці.
Усього в КПВВ було оформлено 32,3 тис осіб і 4,5 тисячі транспортних засобів: "Майорське" - 6660 осіб та 775 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 7875 осіб і +1425 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 6510 осіб та 1240 транспортних засобів; "Гнутове" - 4120 осіб та 1 035 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 7190 осіб.
У прес-службі ДПСУ уточнили, що станом на ранок суботи в КПП в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО знаходилася така кількість транспортних засобів: Майорське - 50/100; Мар'їнка - 30/120; Новотроїцьке - 0 / 20; Гнутове - 40/140 .
В інформації нагадується, що контрольні пункти в'їзду-виїзду перейшли на зимовий графік роботи з 8.00 до 17.00. Таким чином, КПВВ наразі працюватимуть менше, ніж раніше.
Разом з тим, у двох КПВВ військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби тричі зафіксували порушення правил переміщення товарів. Зокрема, в "Новотроїцькому" серед речей громадянина України було виявлено півтисячі пачок сигарет без акцизних марок, а в одній з машин - 4 планшетні комп'ютера і 6 мобільних телефонів на загальну суму майже 125 тис грн. Усі товари громадяни переміщали на тимчасово неконтрольовану територію. Крім того, через КПВВ "Мар'їнка" на підконтрольну територію намагалися перевезти гірничо-шахтне обладнання, яке везли 2 автомобілями. Затримані транспортні засоби та товари передані в ДФС для прийняття правового рішення.
Також в КПВВ "Майорське" прикордонники Краматорського загону та митники у громадянина України, який слідував з підконтрольної бойовиками території, знайшли 110 тис руб РФ. Для з'ясування обставин та прийняття правового рішення кошти і чоловік передані співробітникам Нацполіції в Донецькій області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА