16:12 04.11.2017

В Одесі відбуваються навчально-тренувальні збори з підготовки майбутніх інструкторів за системою БАРС

2 хв читати
В Одесі відбуваються навчально-тренувальні збори з підготовки майбутніх інструкторів за системою БАРС

В Одесі на базі навчально-тренувального комплексу Військової академії за участю військовослужбовців відбуваються навчально-тренувальні методичні збори з отримання спеціальності "Інструктор бойової армійської системи БАРС".

Як повідомляє в суботу Генеральний штаб Збройних Сил України на сторінці в соцмережі Facebook, на самому початку навчально-тренувального заходу учасники ознайомилися з упровадженням цієї системи у військах, порядком організації підготовки військовослужбовців за програмою БАРС-1 і БАРС-2.

Також увагу було приділено тактико-спеціальній, рукопашній і гірській підготовці, виконанню завдань за призначенням під час стрільби й тактичних дій.

Після навчально-тренувальних зборів, за умови успішного оволодіння методикою бойової армійської системи БАРС, їхні учасники отримають сертифікати інструкторів і почнуть передавати свій досвід у військах.

"Ця система довела свою дієздатність, і від того, як швидко її буде впроваджено в практику навчання військ, залежатиме їх боєздатність, зменшення людських втрат і успіх у бою. Її головна мета - підготувати фізично розвиненого воїна-професіонала", - коментує впровадження бойової армійської системи за новими методиками старший викладач Військової академії Одеси Віталій Ягодзинський.

Також організатори заходу повідомили, що в Одесі триває будівництво тренувального комплексу - спеціалізованого десантно-штурмового містечка.

У Генштабі ЗСУ зазначають, що бойова армійська система БАРС розрахована для навчання великої кількості непідготовлених людей за короткий термін. В її основі лежать бойові прийоми і для захисту, і для нападу. За час навчання у військовослужбовців формуються спеціальні навички, які дають змогу ефективно пересуватися на полі бою, вміло використовувати зброю, виконувати завдання в екстремальних ситуаціях, ефективно вести рукопашний бій і контролювати хід будь-якої нештатної ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА