12:55 06.11.2017

Знайдене на місці вибуху газу в столичній квартирі тіло пенсіонерки пролежало кілька днів

1 хв читати
Знайдене на місці вибуху газу в столичній квартирі тіло пенсіонерки пролежало кілька днів

Поліція розслідує два кримінальні провадження за фактом вибуху газу в дев'ятиповерховому будинку Солом’янського району Києва, внаслідок якого правоохоронці виявили у квартирі тіло літньої жінки, а ще одну постраждалу було госпіталізовано з численними травмами.

Як нагадали в понеділок у відділі комунікації поліції Києва, повідомлення про подію у квартирі на вулиці Донецькій у Солом’янському районі столиці надійшло до поліції о 21:10 неділі. На місце події виїхали поліцейські, рятувальники і представники аварійних служб. За попередньою інформацією, вибух стався внаслідок витоку газу.

"У приміщенні знайшли тіло 81-річної жінки. Іншу постраждалу з різаними ранами та опіками тіла різного ступеня і дихальних шляхів доправили до лікарні. За попереднім висновком судмедексперта, пенсіонерка померла кілька днів тому, причину смерті буде встановлено після судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

За фактом смерті жінки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з додатковою правовою кваліфікацією - природна смерть, а за фактом вибуху - за ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

"Обставини та причини вибуху будуть з'ясовані під час слідства", - додали в столичному главку поліції.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА