07:52 07.11.2017

Трамп попросив Конгрес збільшити оборонні витрати "для протидії загрозі з боку КНДР"

1 хв читати
Трамп попросив Конгрес збільшити оборонні витрати "для протидії загрозі з боку КНДР"

Президент США Дональд Трамп в направленому в Конгрес листі звернувся з проханням внести поправки в бюджет 2018 фінансового року і збільшити витрати на оборону країни "для протидії загрозі з боку КНДР".
"Я прошу Конгрес розглянути поправки до бюджету, що додаються, на 2018 фінансовий рік для міністерства оборони. Запит включає додаткові 4 млрд доларів США для сприяння невідкладному зміцненню можливостей протиракетної оборони в рамках протидії загрозі з боку Північної Кореї", - йдеться в листі Д. Трампа спікеру Палати представників Конгресу США.
"Цей запит на підтримку додаткових зусиль по виявленню, ураження, захисту від будь-якого застосування Північною Кореєю балістичних ракет проти США, американських військ, союзників або партнерів", - роз'яснює американський лідер.
Окрім того, президент США просить $ 1,2 млрд "на підтримку стратегії його адміністрації у Південній Азії".
"Цей запит також включає витрати, пов'язані зі збільшенням чисельності військового контингенту США в Афганістані (...). Додаткові ресурси дозволять Міноборони розмістити ще 3 тис. 500 військовослужбовців", - уточнює Д.Трамп.
Крім того, він запросив $ 700 млн "на витрати, необхідні для усунення пошкоджень" на кораблях ВМС США "Джон Маккейн" і "Фітцжеральд".
Лист Д. Трампа розповсюдила прес-служба Білого дому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА