16:20 07.11.2017

Правоохоронці знайшли автомат, з якого вбили Окуєву

1 хв читати
Правоохоронці знайшли автомат, з якого вбили Окуєву

Слідчі знайшли автомат, з якого був розстріляний автомобіль, в якому перебував доброволець АТО Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв, повідомив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат України Антон Геращенко.

"У справі про вбивство Аміни Окуєвої: минулого тижня в полі було знайдено автомат, з якого розстріляли автомобіль. На ньому сліди ДНК тієї людини, яка їм користувалася, вбивці. Ці сліди ДНК зараз віддали експертам-криміналістам, поліції. Вони ідентифікують дані ДНК і в момент, коли у нас буде підозрюваний, ми зможемо порівняти їх і бути точно впевненим, що ця людина - вбивця або не вбивця Аміни", - сказав А.Геращенко в ефірі телеканалу "Прямий".

Як повідомлялося, 30 жовтня ввечері в результаті розстрілу з автоматичної зброї невідомими автомобіля на залізничному переїзді біля селища Глеваха у Київській області померла А.Окуєва і отримав поранення в ногу її чоловік А.Осмаєв, який перебував за кермом транспортного засобу.

Прокуратура Київської області зареєструвала кримінальне провадження за попередньою правової кваліфікації кримінального злочину, передбаченого п.11 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА