20:07 07.11.2017

На півночі Донецька пошкоджені житлові будинки та інфраструктура внаслідок детонації боєприпасів на складі бойовиків

1 хв читати
На півночі Донецька пошкоджені житлові будинки та інфраструктура внаслідок детонації боєприпасів на складі бойовиків

Внаслідок пожежі та детонації боєприпасів на арсеналі бойовиків поблизу непідконтрольного українському уряду селища Опитне Донецької області пошкоджені житлові будинки в Донецьку, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК).

"Унаслідок порушення заходів безпеки під час зберігання та поводження з боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів НЗФ (незаконних збройних формувань - ІФ) ОРДО в районі населеного пункту Опитне. Наслідками пожежі стали вибухи та розліт боєприпасів. Під цей "обстріл" потрапив Київський район і північна частина населеного пункту Донецьк. Відзначені численні пошкодження житлових будинків та інфраструктури міста", - повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook у вівторок.

Українська сторона СЦКК висловлює занепокоєння розміщенням складів зброї та боєприпасів на неконтрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей поблизу населених пунктів, що створює загрозу для цивільного населення.

Крім того, українська сторона попереджає, що бойовики ОРДО можуть вдаватися до провокацій у населених пунктах на донецькому напрямку проти мирного населення з метою скомпрометувати та звинуватити в цьому Збройні сили України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА