08:11 10.11.2017

Обшуки в ДФС пов'язані з розслідуванням зловживань з мінімізації митних платежів

1 хв читати
Обшуки в ДФС пов'язані з розслідуванням зловживань з мінімізації митних платежів

Слідчі прокуратури м.Києва спільно з працівниками СБУ провели санкціоновані обшуки в службових приміщеннях департаменту протидії митним правопорушенням та департаменту по роботі з кадрами Державної фіскальної служби України (ДФС), повідомила прес-секретар прокуратури м.Києва Надія Максимець.
Як розповіла Н.Максимец в четвер інтернет-виданню "Цензор.НЕТ", обшуки пов'язані з розслідуванням кримінального виробництва за фактами зловживання посадовими особами ДФС, які сприяли мінімізації митних платежів і не вживали заходів, щоб державі було відшкодовано завдану шкоду.
За її словами, кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України. Підозри поки нікому не пред'явлені.
Н.Максимец також заявила, що нинішні обшуки не пов'язані з недавньою спецоперацією Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і ДФС, під час якої були заарештовані 450 млн грн на рахунках одеських компаній-імпортерів.
Раніше в цей день джерело в ДФС повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що в департаменті по організації боротьби з митними правопорушеннями ДФС почалися обшуки. "Кримінальне провадження розпочато в кінці минулого тижня після того, як ДФС публічно відзвітувала про спільну з НАБУ операцію. В її результаті були арештовані 450 млн грн, що належать одеському контрабандисту, який контролює значну частину ринку мінімізації митних платежів", - сказав співрозмовник агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА