21:06 10.11.2017

У Харкові зіткнулися дві маршрутки, постраждали 11 людей, зокрема двоє дітей

1 хв читати

У Харкові внаслідок зіткнення двох маршрутних таксі на Новоіванівському мосту в п'ятницю ввечері постраждали 11 осіб.

"На Новоіванівському мосту 302-й маршрут наздогнав 278-й. У результаті швидка відвезла до лікарні 10 пасажирів... Начебто важких немає. Наразі всіх потерпілих оглядають", - повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю ввечері.

Ю.Сидоренко також уточнив, що серед постраждалих - двоє дітей (8 і 10 років) і 17-річний підліток.

Пізніше цього дня відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області повідомив, що, за уточненими даними, внаслідок аварії за участю двох маршруток на Новоіванівському мосту постраждали 11 осіб.

"Унаслідок ДТП постраждали 11 пасажирів маршрутки. Постраждалих із незначними ушкодженнями доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Стан їхнього здоров'я задовільний", - повідомили в поліції.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про внесення інформації про те, що трапилося, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА