07:47 11.11.2017

Відкрито студентський конкурс "Харчові технології 2018", переможці поїдуть в Кельн

3 хв читати
Відкрито студентський конкурс "Харчові технології 2018", переможці поїдуть в Кельн

Благодійний Фонд Бориса Колеснікова в п'ятницю, 10 листопада, дав старт всеукраїнському проекту "Харчові технології 2018", урочисте відкриття якого відбулося в київському Національному університеті харчових технологій.
"Конкурс розрахований на студентів провідних українських профільних вузів, які планують реалізувати себе в харчовій галузі, мають власні розробки та ідеї для її розвитку. Проект "Харчові технології" об'єднає активну і творчу молодь України, допоможе найкращим студентам заявити про себе і отримати гідну нагороду - поїздку на Міжнародну кондитерську виставку технологій кондитерської промисловості ISM 2018 у німецький Кельн ", - повідомляє прес-служба Фонду Бориса Колесникова.
Президент Фонду Б.Колесніков привітав майбутніх конкурсантів, побажав їм цікавої, легкої боротьби і не менш захоплюючої поїздки в Німеччину. "Завдання Фонду - виховати нове покоління технічно грамотних фахівців в Україні, допомогти їм втілити професійні мрії в життя. За допомогою освітніх конкурсів і поїздок на міжнародні форуми ми задаємо нові стандарти в освіті, готуємо фахівців високого класу для вітчизняних підприємств. Упевнений, що учасники проекту "Харчові технології" вже такими є, їм потрібен тільки зразок і стимул для розвитку української харчової промисловості, економіки нашої країни", - підкреслив він.
Конкурсанти пройдуть два етапи відбору в проекті "Харчові технології". Вони напишуть мотиваційне есе, в якому розкажуть про свої короткострокові і довгострокові цілі, а в фіналі презентують перед експертним журі власні проекти та розробки в харчовій галузі. Реєстрація в конкурсі вже доступна на сайті благодійного Фонду www.kolesnikovfund.org і триватиме до 10 грудня включно.
Тридцять переможців конкурсу відправляться в січні 2018 року на Міжнародну кондитерську виставку технологій кондитерської промисловості ISM 2018 у Кельн. У ній візьмуть участь близько 1,6 тис експонентів з 65 країн світу. Експозиція вважається однією з найбільш значущих подій світової кондитерської галузі. Українські студенти побачать всі актуальні тренди, новинки і ноу-хау у виготовленні шоколаду, снеків, кондитерських і бісквітних хлібобулочних виробів, морозива та напівфабрикатів.
Ректор Національного університету харчових технологій Анатолій Українець зазначив, що такі проекти стимулюють студентів до професійного росту і навчання. "Для всіх конкурсантів це відмінний імпульс почати кар'єру, а для переможців конкурсу ще й можливість побачити передові технології, навчитися чогось у кращих фахівців світової харчової галузі. Радий, що поряд з освітніми конкурсами для юних авіаторів, архітекторів і залізничників, благодійний Фонд Бориса Колесникова ініціював аналогічний конкурс для студентів-харчовиків. Упевнений, наші хлопці приємно здивують журі рівнем знань та ідеями власних проектів у фіналі", - сказав він.
Благодійний Фонд Бориса Колеснікова реалізує освітні конкурси для студентів технічних спеціальностей. Зараз на сайті організації проходить реєстрація учасників ще в двох проектах - "Авіатор 2018" і "Архітектор 2018". Усі бажаючі можуть ознайомитися з правилами участі в освітніх ініціативах і приєднатися до них. Нагородою переможцям стануть поїздки на авіафорум Фарнборо в Лондон і в архітектурний тур в Дубай відповідно. До кінця 2017 Фонд запустить аналогічні проекти для студентів-програмістів, аграріїв і моряків з відвідуванням профільних форумів в Японії і Європі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА